Skip to main content

Ρουβίκωνας: Τρεις επιθέσεις τα ξημερώματα σε γραφεία εταιρειών (φωτο)

Νέες επιθέσεις σε τσιμεντοβιομηχανία και σε εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα τα ξημερώματα.

Τρεις καταδρομικές επιθέσεις πραγματοποίησαν τα ξημερώματα μέλη του Ρουβίκωνα σε γραφεία εταιρειών στη Νέα Φιλαδέλφεια και το Μαρούσι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 04:50, οι δράστες προκάλεσαν με βαριοπούλες ζημιές στην πρόσοψη των γραφείων της εταιρείας τσιμέντων ΤΙΤΑΝ ΑΕ, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Σε σχετική ανάρτησή τους τα μέλη του Ρουβίκωνα κάνουν λόγο για «εργοδοτικά εγκλήματα» με αμείωτη ένταση.

Στις 5 το πρωί, μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν διπλή επίθεση στα γραφεία των εταιρειών Volterra Α.Ε. και Elpedison Α.Ε.

Συγκεκριμένα, περίπου 18-20 άτομα με μηχανάκια μετέβησαν στις εγκαταστάσεις των εταιρειών στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και πέταξαν πέτρες και μπουκάλια με μπογιά.

Όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση έγινε με αφορμή «την ψήφιση έως τα μέσα Νοεμβρίου του νέου νομοσχεδίου που ξεκινάει το τελικό στάδιο της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης της ενέργειας στην Ελλάδα».