Skip to main content

Kατάληψη τραπεζικών υποκαταστημάτων από εργαζόμενους της ΕΝΚΛΩ στην Κομοτηνή

Κατάληψη στα υποκαταστήματα της ΤτΕ και της Εθνικής Τράπεζας στην Κομοτηνή πραγματοποιούν εργαζόμενοι στη μονάδα της κλωστοϋφαντουργίας Φάνκο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή των δεδουλευμέ
Κατάληψη στα υποκαταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος και της Εθνικής Τράπεζας στην Κομοτηνή πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί σήμερα εργαζόμενοι στη μονάδα της κλωστοϋφαντουργίας Φάνκο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Όπως ανακοίνωσαν οι συνολικά 486 εργαζόμενοι στη μονάδα της Ροδόπης, η οποία ανήκει στον όμιλο της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (ΕΝ.ΚΛΩ.), η κατάληψη των δύο τραπεζικών υποκαταστημάτων θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι.

Στη Βέροια, εξάλλου, οι περίπου 500 εργαζόμενοι του ομίλου σε μονάδες της Πέλλας και της Ημαθίας έχουν συγκεντρωθεί στο κτίριο της νομαρχίας.

Οι 500 εργαζόμενοι αποφάσισαν να καταλάβουν αύριο το κτίριο της νομαρχίας Ημαθίας, στη Βέροια.

Αυτό αποφάσισαν κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, τα αποτελέσματα της οποίας γνωστοποίησε το μέλος του σωματείου, Βασίλης Κουβατλής. Όπως είπε, σε ό,τι αφορά στη συνέχεια των κινητοποιήσεων, θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη αύριο.

Όπως είπαν, δεν αποκλείεται να αποφασιστούν καταλήψεις ΔΟΥ, αποκλεισμός των ταμείων των διοδίων στα Μάλγαρα ή ακόμα και αποκλεισμός των τούνελ της Εγνατίας Οδού στο ρεύμα προς Κοζάνη.