Skip to main content

Καταγγελία Αβραμίδη: Δεν έδιναν ψηφοδέλτιά μας σε εκλογικά κέντρα

Ψηφοδέλτια υπήρχαν, αλλά προφανώς, είτε από ανθρώπινο λάθος είτε με ευθύνη και πρόθεση, δεν δίνονταν, είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης

Σε ορισμένα εκλογικά τμήματα διαπιστώθηκε ότι δεν έδιναν ψηφοδέλτια του συνδυασμού μας, δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γαβριήλ Αβραμίδης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης.

"Ψηφοδέλτια υπήρχαν στο εκλογικό τμήμα, αλλά προφανώς, είτε από ανθρώπινο λάθος είτε με ευθύνη και πρόθεση, δεν δίνονταν. Αυτό συνέβη σε ένα εκλογικό τμήμα στον Άγιο Ραφαήλ στην Πολίχνη, όπου κλήθηκε η δικαστική αντιπρόσωπος, που ανέλαβε την ευθύνη για να μην συνεχιστεί το πρόβλημα. Και το πρόβλημα δεν συνεχίστηκε. Επίσης, είχαμε καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά στη Νέα Μεσήμβρια και στο χωριό Δαμιανός στην Πέλλα" πρόσθεσε ο κ. Αβραμίδης.

Ο ίδιος έκανε λόγο για "μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην κάλπη", ενώ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι υπήρχαν προβλήματα ελλείψεων μελών εφορευτικών επιτροπών σε πάρα πολλά εκλογικά τμήματα. "Εμείς ελπίζουμε πως οι πολίτες έχουν λάβει το μήνυμά μας για τον στόχο που θέσαμε να υπηρετήσουμε το εθνικό ζήτημα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η πρότασή μας στο ψηφοδέλτιό μας θα ψηφιστεί από τους πολίτες, ώστε να έχει μια ισχυρή εκπροσώπηση στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας" σημείωσε.