Skip to main content

Καταγγελία: Οδηγός του ΟΑΣΘ άφησε κλέφτες να διαφύγουν

Δράστες έκλεψαν κινητό επιβάτη σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, ενώ όπως καταγγέλλουν επιβάτες, ο οδηγός αντί να σταθμεύσει το όχημα, άνοιξε τις πόρτες.

Στη σύλληψη ενός Αλγερινού που αφαίρεσε κινητό από επιβάτη λεωφορείου του ΟΑΣΘ προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη στη Voria.gr, στις 12.30 σήμερα ο δράστης, μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από επιβάτη λεωφορείου της γραμμής 31, την ώρα που αυτό βρισκόταν στο ύψος της Καμάρας, στο ρεύμα προς ανατολικά, το κινητό του τηλέφωνο.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από το θύμα, το οποίο άρχισε να φωνάζει, ενώ επιβάτης του λεωφορείου ενημέρωσε την Άμεση Δράση για το περιστατικό.

Όπως κατήγγειλε ο επιβάτης, ο οδηγός, παρά τις εκκλήσεις των υπόλοιπων επιβατών να σταματήσει το λεωφορείο μέχρι να έρθουν οι αστυνομικές δυνάμεις, συνέχισε τη διαδρομή και άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα οι δύο δράστες να ασκήσουν πίεση και να κατέβουν από το λεωφορείο.

Εκείνη την ώρα, ωστόσο, έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη και τον μετέφεραν στο ΑΤ Λευκού Πύργου.