Skip to main content

Καταγγελία της ΝΔ για υβριστικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ στο Φεστιβάλ της Νεολαίας

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ κάνει λόγο «για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ» που υιοθετεί την προπαγάνδα του Πούτιν.

Την προβολή ενός χυδαίου, όπως το χαρακτηρίζει συνθήματος που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ "Σπούτινκ", όπου το βράδυ της Κυριακής μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, καταγγέλλει η ΝΔ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση "πρόκειται για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ".

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. 

«Σήμερα αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι πίσω από τα πιο χυδαία συνθήματα του διαδικτύου βρίσκεται ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μιλάει απόψε και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, προβλήθηκε υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό -γραμμένο με ρώσικους χαρακτήρες-, ενώ παράλληλα παρουσιαζόταν και δήθεν χιουμοριστική ζωντανή παράσταση με διασκευή γνωστού τραγουδιού στη βάση του ίδιου υβριστικού συνθήματος.

Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ παράλληλα μέσω της δήθεν σάτιρας ξεπλένει και υιοθετεί την προπαγάνδα του Πούτιν.

Και εις ανώτερα!».