Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
x

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

Η αιτία του επεισοδίου είναι προσωπικές διαφορές που είχαν συγγενείς του βουλευτή με το θύμα της επίθεσης, που έχει χτυπήσει στο κεφάλι

Αναστάτωση επικράτησε στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου όταν σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο σε καφενείο, μεταξύ ενός νεαρού θαμώνα, αστυνομικού, και μιας παρέας 4-5 ατόμων. Μεταξύ των ατόμων ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr  η παρέα του βουλευτή, που συνοδεύονταν από συγγενικά του πρόσωπα, είχε προηγούμενα προσωπικής φύσης με τον θαμώνα, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι θαμώνες και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν τραυματιστεί ελαφρά δυο άτομα ένα εκ των οποίων φέρεται να είναι νεαρός αστυνομικός που υπηρετεί στην Αθήνα και βρίσκονταν στο χωριό του με άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής μαζί με μια ομάδα 5-6 ατόμων από το χωριό της Μπαμπίνης, που οι περισσότεροι είναι συγγενείς του και ο ένας είναι ο πατέρας του, έφτασαν στις Φυτείες με δυο οχήματα και αφού κατέβηκαν κάτω, επιτέθηκαν με λοστούς και άλλα αντικείμενα στον νεαρό αστυνομικό. Παρενέβησαν άλλοι θαμώνες με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη, μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στο agriniopress.gr ο Κ. Μπαρμπαρούσης έβριζε και απειλούσε κατά την ώρα της αποχώρησης του από το σημείο του επεισοδίου στο καφενείο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού των Φυτειών.

Η αιτία του επεισοδίου είναι μάλλον προσωπικές διαφορές που είχαν συγγενείς του βουλευτή με  το θύμα της επίθεσης, που έχει χτυπήσει στο κεφάλι και αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον διοικητή του Α.Τ. της Κατούνας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ