Skip to main content

Καταγγέλλει άνανδρη επίθεση την Πρωτοχρονιά ο Κωστής Ραπτόπουλος!

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ενεπλάκη σε επεισόδιο με θαμώνα μαγαζιού στην περιοχή του Βότση κατά τη βραδιά της παραμονής.

Άνανδρη επίθεση από θαμώνα μαγαζιού κατά τη βραδιά της παραμονής Πρωτοχρονιάς κατήγγειλε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Κωστής Ραπτόπουλος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «Metrosport» (ο κ. Ραπτόπουλος εργάζεται για τον όμιλο «Metromedia», βρέθηκε σε μαγαζί φίλου στην περιοχή του Βότση για να γιορτάσει μαζί με την οικογένειά του και εκεί τον περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ένας άλλος θαμώνας άρχισε να βρίζει τον ίδιο αλλά και τον Γιώργο Μπούζο (δεν ήταν παρών) και ενώ ο παραγωγός του Metropolis 95.5 πήγε να φύγει, του άρπαξε τα γυαλιά και του τα έσπασε.

Τότε, ο κ. Ραπτόπουλος αντέδρασε, τον γρονθοκόπησε, πιάστηκαν στα χέρια και στο μαγαζί επικράτησε… χαμός καθώς όρμηξαν και αρκετά ακόμα άτομα εναντίον του.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε και στο δρόμο και στην προσπάθειά του Κωστή Ραπτόπουλου να αποχωρήσει με την οικογένειά του, υπήρξε και καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με ύβρεις και νέα αντιπαράθεση. Προκλήθηκαν, μάλιστα, ζημιές και στα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έξω από το μαγαζί.