Skip to main content

Καταγγέλλουν αυταρχικές μετατάξεις συνδικαλιστών στον δήμο Παύλου Μελά

Σύμφωνα με την καταγγελία ο λόγος των μετακινήσεων των συνδικαλιστών είναι οι διαφωνίες με τον δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη που πρόσκειται στη ΝΔ.

Εκδικητικές μετατάξεις εργαζομένων του δήμου Παύλου Μελά που δραστηριοποιούνται συνδικαλιστικά καταλογίζει στον δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη το Δίκτυο Εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, δήμαρχος Παύλου Μελά και οι συνεργάτες του «επιδιώκουν με τις συνεχείς μετακινήσεις των συνδικαλιστών ότι θα περάσουν τον φόβο και τρόμο στους εργαζόμενους, ότι θα εμποδίσουν την συνδικαλιστική δράση των συγκεκριμένων συνδικαλιστών γιατί δεν στηρίζουν την πολιτική της δημοτικής αρχής».

Σύμφωνα με το Δίκτυο Εργαζομένων πρόκειται για την αντίδραση της δημοτικής αρχής, επειδή οι συνδικαλιστές αντιτίθενται στη λογική της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ, στην οποία όπως αναφέρεται πρόσκειται ο δήμαρχος Παύλου Μελά.

«Καταγγέλλουμε τη αντιδημοκρατική  αυταρχική πολιτική του Δημάρχου της Ν.Δ και της δημοτικής αρχής και τους καλούμε να σταματήσουν τις διώξεις συνδικαλιστών και εργαζομένων  του σωματείου του Δήμου Παύλου Μελά», καταλήγει η καταγγελία.