Skip to main content

Κατασκευή της παράκαμψης Ελασσόνας υποσχέθηκαν οι Ι. Μαγκριώτης και Φ. Σαχινίδης

Τη διαβεβαίωση ότι η κατασκευή της παράκαμψης Ελασσόνας θα επισπευσθεί παρείχαν σήμερα με δηλώσεις τους οι δύο υφυπουργοί, οι οποίοι συμμετείχαν σε σύσκεψη για το θέμα που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχε
Τη διαβεβαίωση ότι η κατασκευή της παράκαμψης Ελασσόνας θα επισπευσθεί παρείχαν σήμερα με δηλώσεις τους ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ι. Μαγκριώτης και ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης, οι οποίοι συμμετείχαν σε σύσκεψη για το θέμα που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ελασσόνας.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος, παρουσία εκπροσώπων φορέων και κατοίκων, έθεσε το θέμα της κατασκευής της παράκαμψης της Ελασσόνας και παράλληλα της σύνδεσης με την Π.Α.Θ.Ε. και την Εγνατία, μιλώντας για έργα ιδιαίτερης αναπτυξιακής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή. Κατά την παρουσίαση του θέματος από υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Υποδομών κατέστη σαφές ότι οι μέχρι πρότινος διαβεβαιώσεις ότι το έργο προχωράει δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι σχετικές μελέτες θα είναι έτοιμες μέσα στο 2010 η πρώτη και στο 2011 η δεύτερη.

 «Θα επιταχύνουμε τη διαδικασία των μελετών», τόνισε ο κ. Μαγκριώτης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Σαχινίδης δήλωσε συμπαραστάτης «σε όποιο έργο έχει να κάνει με την ανάπτυξη της περιφέρειας και τη μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων». Μετά τις δεσμεύσεις και τις επίσημες διαβεβαιώσεις από τους δύο υφυπουργούς ο δήμαρχος Ελασσόνας εξέφρασε την ικανοποίησή του, αναμένοντας σύντομα και τις μελέτες και την ένταξη του έργου σε πρόγραμμα για την άμεση χρηματοδότησή του.