Skip to main content

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για ΑμεΑ από τον δήμο Θεσσαλονίκης

Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα σε 29 Άτομα με Αναπηρία, να φιλοξενηθούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση στις εγκαταστάσεις της Yuppi Camp.

Η έναρξη του προγράμματος «Κατασκηνώσεις ΑμεΑ 2016» του Δήμου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016.

Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα σε 29 Άτομα με Αναπηρία, να φιλοξενηθούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση στις εγκαταστάσεις της «Κατασκηνωτικής Εκπαιδευτικής Α.Ε. (“Yuppi Camp”)», στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι δικαιούχοι είναι ΑμεΑ, κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι αιτήσεις υπαγωγής των οποίων στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί και προέρχονται κατά προτεραιότητα από οικονομικά ασθενείς οικογένειες.

«Είναι σημαντικό, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των συμπολιτών μας,  να στηρίζουμε τις οικογένειες στην δύσκολη καθημερινότητα τους και να παρέχουμε  στιγμές ξενοιασιάς στα Άτομα με Αναπηρία, στο ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον της κατασκήνωσης» επισημαίνει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα.