Skip to main content

Κατάστημα διακινούσε προϊόντα «μαϊμού»

Τσάντες και πορτοφόλια «μαϊμού» κατηγορείται ότι πουλούσε 56χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη, μετά από καταγγελία του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρίας.
Τσάντες και πορτοφόλια «μαϊμού» κατηγορείται ότι πουλούσε 56χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, μετά από καταγγελία νόμιμου εκπροσώπου εταιρίας, που εδρεύει στην Αθήνα και είναι πληρεξούσια γνωστών εταιριών ένδυσης,  υπόδυσης και αξεσουάρ, ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη πωλούνται απομιμητικά είδη των εν λόγω εταιριών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, μετά από έρευνες, εντόπισαν το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του καταστήματος, παρουσία πραγματογνώμονα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πενήντα εννέα τσάντες και είκοσι επτά πορτοφόλια, τα οποία ήταν χαμηλής ποιότητας και έφεραν σχέδια παρόμοια με αυτά των γνήσιων προϊόντων των συγκεκριμένων εταιριών.