Skip to main content

Καταστήματα εστίασης δεν έκοψαν 52 αποδείξεις στην Καβάλα - Έλεγχοι από την ΕΛΑΣ

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας διαπίστωσε σε τέσσερα καταστήματα να μην έχουν κοπεί συνολικά 52 αποδείξεις - Τα αποτελέσματα των ελέγχων.

Μπαράζ προστίμων σε καταστήματα εστίασης στην περιοχή της Καβάλας επέβαλε η ΕΛΑΣ έπειτα από ελέγχους για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας.

Σε καφέ μπαρ-εστιατόριο διαπιστώθηκε η μη έκδοση 5 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και 3 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού.

Σε καφέ μπαρ βρέθηκε σε καφέ - μπαρ η μη έκδοση 17 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 22 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού.
Σε αναψυκτήριο εντοπίστηκε η μη έκδοση 14 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και 2 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού και σε καντίνα, η μη έκδοση 16 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 2 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού.

Ακόμη, έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην Αττική. Σε εστιατόριο εντοπίστηκε η μη έκδοση 13 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολείται εργαζόμενος εκτός ωραρίου εργασίας. Σε άλλο εστιατόριο, η μη έκδοση 12 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 6 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και 4 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού και σε καφέ - εστιατόριο, η μη έκδοση 3 αποδείξεων λιανικής πώλησης και να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού.