Skip to main content

Καταστροφή για τον Ηρακλή - Αφαιρούνται oριστικά τρεις βαθμοί!

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ τιμώρησε τον «Γηραιό» εξαιτίας του γεγονότος πως δεν πληροί τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών τιμωρήθηκε και επίσημα ο Ηρακλής από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ εξαιτίας του γεγονότος πως ο «Γηραιός» δεν πληροί τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Πέραν της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, η Ομοσπονδία έκοψε ακόμη τις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, , Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός.

Σημειώνεται πως πλέον η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τον «Γηραιό» που από τους 42 βαθμούς πέφτει στους 39 και την 11η θέση, έναν βαθμό κάτω από την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Πλέον το μοναδικό σενάριο που θα φέρει το συγκρότημα του Μαρσέλο Τροΐζι στη νέα Super League 2 είναι το διπλό στα Χανιά επί του Πλατανιά σε συνδυασμό με εντός έδρας γκέλα των Αρτινών επί του ΑΟ Τρικάλων.

Μάλιστα οι Κρητικοί μόνο αδιάφοροι δεν είναι καθώς πλέον έχουν περάσει στη δεύτερη θέση και αν κερδίσουν τον Ηρακλή τότε θα παίξουν αυτοί μπαράζ για την άνοδο στη Super League. Αντίθετα ο Απόλλων Λάρισας που έπεσε στην 3η θέση χρειάζεται μόνο νίκη επί του υποβιβασμένου Ηροδότου αλλά και να μην κερδίσει ο Πλατανιάς τον «Γηραιό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 03.05.2019, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την 1η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης».