Skip to main content

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία»

Ο συνδυασμός αποτελείται από 109 πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, «που έχουν την αγωνία της επόμενης ημέρας στην περιοχή μας», τόνισε ο Χρ. Μακρίδης.

Το ψηφοδέλτιο για τον συνδυασμό «Πράξεις για τη Μακεδονία» κατέθεσε απόψε στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο Χρόνης Μακρίδης. 

Ο συνδυασμός αποτελείται από 109 πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, «που έχουν την αγωνία της επόμενης ημέρας στην περιοχή μας, που αγαπούν τον τόπο τους, θέλουν την πρόοδό του, θέλουν να δημιουργήσουν, που δεν βολεύονται με το "ωχ αδελφέ", που θέλουν να συμμετέχουν,να  αγωνιστούν για να γίνει η περιφέρειά μας τόπος ανάπτυξης και δημιουργίας. Να γίνει πιό ανθρώπινη. Να γίνει τόπος να ζείς. Τόπος για μια καλύτερη ζωή», τόνισε.

Πρόκειται για ένα συνδυασμό με πρόσωπα καταξιωμένα με τον μόχθο τους στην κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας, με ανιδιοτελή προσφορά  σε δραστηριότητές τους και τους συνανθρώπους μας. Συνδυάζουν ως ομάδα την εμπειρία και την νεανική δυναμική. Την συνέπεια και την τεχνοκρατική κατάρτιση με την οραματική δράση για τις ιδέες και τις αρχές.Δραστηριοποιούνται σε όλα τα επαγγέλματα και τους κοινωνικούς,αθλητικούς,πολιτιστικούς,αγροτικούς,οικολογικούς, φιλοζωικούς συλλόγους της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και σε εθελοντικές οργανώσεις.

Καλώ τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας που δεν θέλουν να αποφασίζουν άλλοι για αυτούς,που δεν θέλουν η επικοινωνία να επικαλύπτει την ουσία, να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας,να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό μας.

Γιατί εμείς θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε "Πράξεις για τη Μακεδονία".