Skip to main content

Κατάθεση στεφάνων από τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στο μνημείο Λαμπράκη

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου, Ερμού και Σπανδωνή.

Σε κατάθεση στεφάνων προχώρησαν σήμερα, ανήμερα της 56ης επετείου της δολοφονίας του εμβληματικού βουλευτή της Αριστεράς, Γρηγόρη Λαμπράκη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου, Ερμού και Σπανδωνή, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη δολοφονική επίθεση που στιγμάτισε την πολιτική ιστορία της χώρας.

Το παρών έδωσαν η σύζυγος του Γρηγόρη Λαμπράκη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την κ. Νοτοπούλου, Ρία Καλφακάκου, κ.α.

Σημειώνεται ότι στον νεόδμητο σταθμό «Ευκλείδης» του μετρό θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, όπου αναμένεται να εκτεθεί και ο φάκελος του βουλευτή της ΕΔΑ που είχε η ασφάλεια.