Skip to main content

Καταζητούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ από την κυπριακή Αστυνομία (videos)

Η κυπριακή Αστυνομία αναζητεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να αποθεώσουν την ομάδα.

Παρά τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας οι Κύπριοι φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν την αγαπημένη τους ομάδας, που έφτανε στη χώρα για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Ομόνοια για το Europa League.

Στην Κύπρο, ωστόσο ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας και συγκεκριμένα απαγορεύονται οι συναθροίσεις. Γι' αυτό και η κυπριακή Αστυνομία αναζητεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Διαβάστε ακόμη: Πατέρας Νάσου: Ο ΠΑΟΚ είναι δίπλα μας, συγνώμη δεν μου ζήτησε ποτέ κανένας

Η κυπριακή αστυνομία με επίσημη ενημέρωση της έκανε γνωστό ότι ασχολείται με την υπόθεση, αφού πραγματοποιήθηκε παράνομη συνάθροιση. Μάλιστα η αστυνομία μελετά υλικό για να προχωρήσει στην ταυτοποίηση των οπαδών που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

 

Η ενημέρωση της Κυπριακής αστυνομίας αναφέρει σχετικά:

«Αναφορικά με τη σημερινή συγκέντρωση οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η Αστυνομία διερευνά μεταξύ άλλων, αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, παράνομης συνάθροισης, διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος, πρόκλησης ανησυχίας, αδικήματα κατά παράβαση του περί Εκρηκτικών Υλών Νόμου και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Παραλήφθηκε μαρτυρικό υλικό το οποίο αξιολογείται για ταυτοποίηση και εντοπισμό των προσώπων που συμμετείχαν».