Skip to main content

«Κατεβάσαμε ταχύτητα, λόγω Ρουμπίν»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε πως η χαλάρωση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φυσιολογική.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέφερε πως δεν περίμενε αυτό το εμφατικό 3-0, αλλά ξεκαθάρισε πως το χθεσινό ματς αποτελεί παρελθόν και ο ΠΑΟΚ σκέφτεται την αναμέτρηση στο Καζάν.

Για τα συναισθήματα μετά τη νίκη στο ντέρμπι: «Είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ήταν μία νίκη που δεν τη περιμέναμε τόσο εύκολα. Δεν περιμέναμε τόσο εύκολα αυτό το 3-0. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και κάναμε τις ευκαιρίες γκολ».

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου: «Όταν είναι 3-0 από το ημίχρονο, θέλοντας και μη ο ποδοσφαιριστής χαλαρώνει. Υπάρχει και το παιχνίδι της Πέμπτης και η ομάδας κατέβασε ταχύτητα. Αν ήταν 1-0 θα είχε διαφορετική εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν μπορούσε να πετύχει ένα γκολ: «Μπήκα στα τελευταία λεπτά. Ηθελα να βοηθήσω και εγώ την ομάδα. Θέλαμε να βάλουμε και ένα ακόμα γκολ. Το περιμένω πως και πως».

Για την προσαρμογή του: «Στην αρχή δεν ήταν τόσο εύκολα. Αλλά με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, που είμαστε μία οικογένεια νομίζω ότι είναι όλα καλά»

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ρούμπιν και Ολυμπιακό: «Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Τα κοιτάμε όλα ένα-ένα. Πέρασε το πρώτο πάμε για το δεύτερο. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης. Δεν κοιτάμε τον Ολυμπιακό, μόνο τη Ρούμπιν».