Skip to main content

Πήρε φωτιά το τηλέφωνο του Καράογλου πριν την αποχώρησή του από το ΥΜΑΘ

Κορυφαία υπουργικά στελέχη, πρώην υπουργοί αλλά και δήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί έσπευσαν να συγχαρούν τον απερχόμενο υφυπουργό για το έργο του.

Βροχή τηλεφωνημάτων δέχθηκε ο απερχόμενος υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου που αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη να δώσει τη σκυτάλη στον Σταύρο Καλαφάτη μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Κορυφαίοι υπουργοί όπως ο Νίκος Δένδιας, ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, αλλά και οι υφυπουργοί Άκης Σκέρτσος και Γιώργος Γεωργαντάς, έσπευσαν να συγχαρούν τον κ. Καράογλου για το έργο που επιτέλεσε από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία στο ΥΜΑΘ.

Ο νέος υφυπουργός Σταύρος Καλαφάτης συνομίλησε και αυτός με τον κ. Καράογλου, ενώ τον κάλεσαν ακόμα η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και οι πρώην υπουργοί Μακεδονίας Θράκης Νικόλαος Τσιαρτσιώνης και ο Γιώργος Καλλαντζής, όπως και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης Τάσος Σπηλιόπουλος.

Συγκινητική ήταν δε η επικοινωνία που είχε ο απερχόμενος υφυπουργός με την πλειοψηφία των δημάρχων και άλλων αυτοδιοικητικών της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας. Όλοι έκαναν λόγο για μια εξαιρετική συνεργασία που είχαν, με ορισμένους να αναφέρουν στον κ. Καράογλου ότι «στάθηκε δίπλα μας σαν βράχος», επισημαίνοντας τη δυνατότητα που είχαν ακόμα και για 24ωρη επικοινωνίας μαζί του.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις σημερινές επαφές του κ. Καράογλου, υπουργοί της κυβέρνησης φέρονται να επεσήμαναν ότι η σκυτάλη αλλάζει για λόγους πολιτικής ισορροπίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς, όπως έλεγαν, δεν είχαν σημειωθεί παράπονο στο «βαθμολόγιο» του πρωθυπουργού.