Skip to main content

Καταιγιστικός ΠΑΟΚ με σούπερ Άκπομ και «τεσσάρα» τον ΟΦΗ (video)

Οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά είδαν επιτέλους τον Τσούμπα Άκπομ να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα και να σκοράρει δις.

Κανένα περιθώριο στον ΟΦΗ να ελπίσει ότι μπορεί να φύγει με κάτι από την Τούμπα δεν άφησε ο ΠΑΟΚ στην ομάδα του Ηρακλείου παίρνοντας τη 16η του νίκη στο πρωτάθλημα με το εμφατικό 4-0.

Οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά είδαν επιτέλους τον Τσούμπα Άκπομ να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα και να σκοράρει δις στο παιχνίδι, από τότε που πήρε θέση βασικού μετά την αποχώρηση Πρίγιοβιτς.

Το σταυρόλεξο λύθηκε σχετικά νωρίς, όταν Λέο Μάτος μετά από μια ακόμα κεφαλιά σε κόρνερ του Μπίσεσβαρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου  κάνοντας το 1-0.

Ο Άκμπομ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στην εστία του ΟΦΗ με προβολή ύστερα από μπαλιά το Ζαμπά στο 35’, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 66’, όταν ο Άκπομ αυτή τη φορά σέρβιρε σε κενή εστία στον Ζαμπά που έγραψε το 3-0.

Ο Βρετανός και ο Βραζιλιάνος έδωσαν ρεσιτάλ συνεργασίας αφού στο 80’ο Ζαμπά έκανε μια ακόμα ασίστ στον Άκπομ που με υπέροχο σουτ νίκησε για μια ακόμα φορά τον Στρέζο κάνοντας το τελικό 4-0.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης του ντεμπούτο του Σβιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ που αντικατέστησε τον Ελ Καντουρί στο 81’, δείχνοντας έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Λουτσέσκου στα επόμενα κρίσιμα ματς.

Πριν το μπαράζ των επερχόμενων ντέρμπι τίτλου που έρχονται τον Φεβρουάριο ο ΠΑΟΚ έχει να κλείσει την Τετάρτη την εκκρεμότητα της αναβληθείσας τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του στις 17.15.