Skip to main content

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το ριάλιτι «Game of Love»

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων από τους υπευθύνους του ANT1

Τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Γιάννης Παναγόπουλος, διέταξε για το ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Game of Love», ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων από τους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, καθώς θα ελεγχθεί το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος.

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό πως το ΕΣΡ έστειλε κλήση για ακρόαση στον ΑΝΤ1 σχετικά με το συγκεκριμένο ριάλιτι το οποίο και ξεκίνησε στις 7 Μαΐου δεχόμενο σκληρή κριτική από την κοινή γνώμη αναφορικά με το περιεχόμενό του.

Το Συμβούλιο κινήθηκε λαμβάνοντας υπ’ όψιν του και σωρεία καταγγελιών σχετικά με την ποιότητα του προγράμματος, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΣΡ. Η ακρόαση ορίστηκε για την Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 10:00.