Skip to main content

Κατερίνα Ιγγλέζη: Η Νέα Δημοκρατία έχει κρυφή ατζέντα

Ο λαός δεν είναι ενημερωμένος, δεν έχει προβληθεί το έργο της κυβέρνησης όλα αυτά τα χρόνια και είναι και κουρασμένος, είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα για την πορεία της χώρας η οποία έχει βγει από τα μνημόνια, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98,0 η βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, αναφερόμενη στις εξαγγελίες τετραετίας που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η κα. Ιγγλέζη παραδέχθηκε αδυναμίες «γιατί για πρώτη φορά αριστερά στη Ελλάδα κλήθηκε να κυβερνήσει» και όπως τόνισε «δεν γνώριζε την κυβερνησιμότητα η αριστερά».

Σαν κύρια αιτία για τη μεγάλη διαφορά που είχαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, η ίδια σημείωσε ότι «ο ελληνικός λαός δεν είναι ενημερωμένος, δεν έχει προβληθεί το έργο της κυβέρνησης όλα αυτά τα χρόνια και είναι και κουρασμένος μετά από τόσα χρόνια μνημονίων».

Αναφερόμενη στις ομοιότητες των προγραμμάτων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής υποστήριξε ότι «η ΝΔ έχει κρυφή ατζέντα». «Ας μας παρουσιάσει το πρόγραμμα της διότι δεν νομίζω ότι παρουσιάζει πρόγραμμα. Δεν θέλει να το παρουσιάσει», είπε.

«Ο Βενιζέλος έφυγε αλλά ο "Βενιζελισμός" υπάρχει ακόμα εκεί στο ΚΙΝΑΛ», υπογράμμισε αναφερόμενη στο αν υπάρχει νέο πολιτικό προφίλ στο ΚΙΝΑΛ μετά την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου.