Skip to main content

Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου: Η Miss Ελληνικά Καλλιστεία μιλάει για την πραγματική ομορφιά

Η όμορφη Ελληνίδα μοιράζεται με τη Vwoman τα συναισθήματά της για τον τίτλο που κατέκτησε και την πραγματική ομορφιά που κρύβεται μέσα μας.

Της Σοφίας Αποστολίδου

Λένε ότι η ομορφιά είναι δύναμη και μάλιστα ισχυρή. Το σίγουρο είναι πως η πραγματική ομορφιά είναι υποκειμενική και πηγάζει από αυτό που είμαστε και αισθανόμαστε μέσα μας. Αυτό πιστεύει και η Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου, η νεαρή φοιτήτρια από τη Βέροια που ζει και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και με όπλο την ομορφιά της κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει τον τίτλο της «Μiss Ελληνικά Καλλιστεία» αλλά και να κατακτήσει την τέταρτη θέση στο διαγωνισμό που έγινε στο Κόσοβο.

Η Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου μοιράστηκε με τη Vwoman τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει για να μπορέσει να κατακτήσει μία σημαντική διάκριση σε έναν διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, αλλά και τα συναισθήματα που ένιωσε όταν κατάφερε να κατακτήσει την τέταρτη θέση. Ακόμα μοιράστηκε τις σκέψεις της για την πηγή της πραγματικής ομορφιάς που δεν είναι άλλη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις ενός ανθρώπου.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.