Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

Η 17χρονη, υποβασταζόμενη από περιπατητήρα, εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή, όταν και δεν έδωσαν σημεία ζωής.

Την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών στην πόλη της Κατερίνης έχει προκαλέσει η ειδοποίηση για την εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη μαζί με την μητέρα της.

Η ανήλικη αγνοείται από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 8/11, ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες, 12/11, απογευματινές ώρες και προβαίνει στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των Αστυνομικών Αρχών.

Η Μαρία - Ιωάννα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η Μαρία - Ιωάννα εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της, υποβασταζόμενη από περιπατητήρα χρώματος μπλε. Η ζωή τους ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ