Skip to main content

Κατερίνη: Είχαν πάνω τους 200 γρ. κοκαΐνη και την πέταξαν για να ξεφύγουν από την ΕΛΑΣ

Τα δύο άτομα απέρριψαν από το παράθυρο του οχήματος μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 199 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε.

Χειροπέδες σε δύο ημεδαπούς άνδρες, 47 και 48 ετών, πέρασαν χθες το απόγευμα στο 1ο χιλιόμετρο παλαιάς εθνικής οδού Αιγινίου-Κατερίνης πέρασαν αστυνομικοί του τμήματος Παιονίας.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο του οχήματος, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο.

Ωστόσο σε κοντινή απόσταση το όχημα ακινητοποιήθηκε και απέρριψαν από το παράθυρο του οχήματος μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 199 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, με τη συνδρομή και αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και 2 τρίφτες κάνναβης.

Το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του ενός ημεδαπού άνδρα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.