Skip to main content

Κατερίνη: Πήγαν να παραλάβουν στα ΚΤΕΛ δέμα ηρωίνης από Αθήνα (φωτο)

Δέμα ηρωίνης από την Αθήνα πήγαν να παραλάβουν ένας 37χρονος και μία 27χρονη - Όταν είδε τη σύλληψη της γυναίκας ο 37χρονος, έφυγε από το σημείο.

Έναν 37χρονο και μία 27χρονη, και οι δύο ημεδαποί, συνέλαβαν οι αρχές το βράδυ της Τρίτης, 14 Ιουλίου, στην Κατερίνη, για από κοινού κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τη δικογραφία, τα δύο άτομα μετέβησαν στον σταθμό υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Πιερίας στην Κατερίνη, προκειμένου να παραλάβουν δέμα από την Αθήνα που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 103 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, αποδέκτης του δέματος ήταν η 27χρονη και όταν ο 37χρονος είδε τις αρχές να τη συλλαμβάνουν έφυγε από το σημείο και συνελήφθη αργότερα. Μάλιστα, από τη δικογραφία προκύπτει πως η γυναίκα παρέλαβε το δέμα στο όνομά της για λογαριασμό του 37χρονου.



Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών.

Η ποσότητα ηρωίνης όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή της ημεδαπής κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης.