Skip to main content

Κατέστρεψαν εκλογικά περίπτερα της Ρουσάκη σε Πανόραμα και Ασβεστοχώρι

Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός μας εν έτη 2019, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, λέει στη Voria η υποψήφια δήμαρχος - Δείτε εικόνες

Στην καταστροφή δύο υπαίθριων εκλογικών περιπτέρων της υποψήφιας δημάρχου Πυλαίας Χορτιάτη Ελένης Ρουσάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος Αυτοδιοικητική Κίνηση Πολιτών Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη», προχώρησαν άγνωστοι χθες το βράδυ. Τα περίπτερα είναι μια λυόμενη υπαίθρια κατασκευή με αφίσες, πανό και προεκλογικό υλικό.

Το πρώτο από τα δύο βρίσκεται στην κυκλική πλατεία του Πανοράματος το οποίο καταστράφηκε χθες το βράδυ. Οι άγνωστοι κατέστρεψαν ό,τι υπήρχε στο εκλογικό περίπτερο, σχίζοντας τις αφίσες και τα πανό τα οποία ήταν αναρτημένα. Το ίδιο συνέβη και στο εκλογικό περίπτερο της ίδιας υποψήφιας το οποίο βρισκόταν στο Ασβεστοχώρι. Μάλιστα αυτό το τελευταίο καταστράφηκε δύο φορές, μία το βράδυ της Παρασκευής και άλλη μία χθες το βράδυ.

«Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός μας εν έτη 2019, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους» ήταν η σκωπτική δήλωση της κ. Ρουσάκη στη Voria.gr.

Δείτε φωτογραφίες: