Skip to main content

Κατέθεσε ψηφοδέλτιο ο Χαλιαμπάλιας με αιχμές για τις δημοσκοπήσεις

Από εδώ και πέρα καλό θα ήταν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων να περιλαμβάνουν κι εμάς στη λίστα των υποψηφίων, τόνισε ο κ. Χαλιαμπάλιας.

Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «γίνεται, μπορούμε» ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σάββας Χαλιαμπάλιας, επικυρώνοντας και τυπικά τη συμμετοχή  του στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου. Ο σχετικός φάκελος κατατέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και έγινε αποδεκτός από τη δικαστική αρχή. Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού συμπεριλαμβάνονται συνολικά 52 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Μετά τη δικαστική επικύρωση της υποψηφιότητας ο κ. Χαλιαμπάλιας δήλωσε τα εξής: «Από εδώ και πέρα καλό θα ήταν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων να περιλαμβάνουν κι εμάς στη λίστα των υποψηφίων που διεκδικούν τη θέση του δημάρχου. Σε πρόσφατη τηλεφωνική καταμέτρηση τάσεων και διαθέσεων της κοινής γνώμης σχετικά με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη ο υπάλληλος γνωστής και - υποτίθεται- αξιόπιστης εταιρείας δεν ανέφερε καν το όνομα μου ενώ παρουσίασε άλλα ονόματα που μπορούσαν να επιλέξουν οι ερωτώμενοι εν δυνάμει ψηφοφόροι. Αυτό διαπίστωσαν δύο δημότες οι οποίοι συμπτωματικά  προέρχονται από το συγγενικό μου περιβάλλον. ‘Όταν οι ίδιοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να ψηφίσουν «τον Χαλιαμπάλια» ο συγκεκριμένος υπάλληλος τους είπε απλά ότι δεν διαθέτει αυτό το όνομα στη λίστα του».