Skip to main content

Κατέθεσε ψηφοδέλτιο σήμερα ο συνδυασμός «Ενωμένοι για Σύγχρονη Τούμπα»

Είναι μια προσπάθεια με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και την προσφορά στον τόπο που γεννηθήκαμε, ζούμε και νοιαζόμαστε, τόνισε ο επικεφαλής.

Κατατέθηκε σήμερα Κυριακή 5 Μαίου από τον Κωνσταντίνο Τσιαπακίδη, Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και υποψήφιο Κοινοτικό Σύμβουλο η συμμετοχή του Κοινοτικού συνδυασμού «Ενωμένοι για Σύγχρονη Τούμπα» για τις εκλογές της 26ης Μαΐου καθώς και ο πλήρης φάκελος των δικαιολογητικών στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσιαπακίδης, μετά την κατάθεση του συνδυασμού, σε δήλωσή του επισήμανε: «Κατέθεσα σήμερα στο Πρωτοδικείο τον Ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ακομμάτιστο συνδυασμό “Ενωμένοι για Σύγχρονη Τούμπα”, με τον οποίο εγώ και όσοι συμμετέχουμε θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας στις 26 Μαΐου. Είναι μια προσπάθεια με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και την προσφορά στον τόπο που γεννηθήκαμε, ζούμε και νοιαζόμαστε. Συνεχίζουμε το σημαντικό έργο που πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, γνωρίζοντας σε βάθος τα προβλήματα της Κοινότητας μας διαθέτοντας άποψη, θέσεις και προτάσεις, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, σεβασμό και ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Κάνουμε όλοι μαζί ένα δυνατό ξεκίνημα αφήνοντας πίσω τακτικές διχασμού, προσωπικών συγκρούσεων, συνδιαλλαγών και σκοπιμοτήτων. Ενώνουμε την τοπική κοινωνία μέσα από συλλογικές διαδικασίες γιατί είμαστε μια ομάδα από ενεργούς δημότες με κοινωνικές ευαισθησίες και αγωνίες διαφορετικών πολιτικών, ιδεολογικών και κοινωνικών αναφορών.

Τα πρόσωπα του Συνδυασμού είναι προσωπικές μου επιλογές, είναι πρόσωπα καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία και ενεργοί πολίτες στις γειτονιές μας. Άξιοι και ικανοί με όρεξη και ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά. Είμαστε εδώ με ένα προοδευτικό ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό μέτωπο με την καλύτερη ομάδα. 
Ήρθε η ώρα να μετατρέψουμε την ελπίδα, σε δημιουργικότητα, σε πράξη.
Η δύναμη μιας γειτονιάς είναι η ιστορία και η ζωή των ανθρώπων της. 
Η δύναμη της Τούμπας είναι η δύναμη της συνεργασίας, της συμμετοχής, της αποφασιστικότητας, της ευθύνης, της αλληλεγγύης, της έμπνευσης των κατοίκων της. 
όλοι μαζί “Ενωμένοι για Σύγχρονη Τούμπα”».