Skip to main content

Κατέθεσε ψηφοδέλτιο στο πρωτοδικείο ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Στο πρωτοδικείο βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να καταθέσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Το συνδυασμό της παράταξης «Νέα Πνοή» για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ο επικεφαλής της «Νέας Πνοής» διαμόρφωσε το ψηφοδέλτιο της παράταξης με ανθρώπους που επέλεξε προσωπικά ο ίδιος, δημιουργώντας ένα πλήρες ψηφοδέλτιο με νέους και έμπειρους ανθρώπους που προέρχονται όλοι από την κοινωνία των πολιτών. «Είμαι περήφανος για το ψηφοδέλτιο που καταθέσαμε σήμερα, καθώς αποτελείται κατά πλειοψηφία από καταξιωμένα άτομα με δράση στην τοπική κοινωνία.  Πολλοί, ανάμεσα και εγώ, κατεβαίνουμε για πρώτη φορά στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, χωρίς βεβαρημένο παρελθόν με ρουσφέτια και αλισβερίσια, χωρίς ανάγκη βιοπορισμού και προβολής από διοικητικές θέσεις και χωρίς κομματικούς χρωματισμούς. Επίσης είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και για την συμμετοχή νέων ανθρώπων που θα συμβάλουν στην «Νέα Πνοή» που θέλουμε να δώσουμε στον τόπο μας» ανέφερε αμέσως μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, ο Κλεάνθης Μανδιλανός.