Skip to main content

Κατέθεσε τον συνδυασμό της στο Πρωτοδικείο η Κατερίνα Νοτοπούλου

Η κ. Νοτοπούλου με ανάρτηση της στο facebook κάνει λόγο για έναν συνδυασμό με πραγματικά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και με προοδευτικούς ανθρώπους

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τα ονόματα του συνδυασμού της ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Η κ. Νοτοπούλου με ανάρτηση της στο facebook κάνει λόγο για έναν συνδυασμό με πραγματικά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά που συσπειρώνει ανθρώπους από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο.

«Προχωράμε Μαζί, μπαίνουμε μπροστά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με ανθρώπους καταξιωμένους ο καθένας και η καθεμία στην πόλη με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας.

Ανθρώπους με εμπειρία, από διαφορετικούς κοινωνικούς χώρους, και από τα κινήματα.

Με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από το χώρο της υγείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, αλλά και εκπροσώπων παραγωγικών και κοινωνικών φορέων.

Συστρατευόμαστε για να παραμείνει η Θεσσαλονίκη πόλη ανοιχτή και δημοκρατική.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν ισχυρή εντολή και δύναμη προκειμένου να εργαστούμε για το κοινό καλό και την πρόοδο της πόλης μας.

Όλοι μαζί για μια Θεσσαλονίκη για όλους!», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Νοτοπούλου.