Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ» ΚΑΙ «ΚΑΛΥΨΩ» - ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

Το καραβάκι Καλυψώ, εκτελώντας το Θεσσαλονίκη - Νέοι Επιβάτες, υπέστη μηχανική βλάβη, ενώ στον Κωνσταντή διαπιστώθηκαν ελλείψεις μετά από επιθεώρηση

Η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι για μηχανική βλάβη στο καραβάκι Καλυψώ, στη δεξιά κύρια μηχανή, κατά την εκτέλεση δρομολογίου του από τον λιμένα Θεσσαλονίκης προς τον λιμένα Νέων Επιβατών.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το ''ΚΑΛΥΨΩ'' κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Θεσσαλονίκης, όπου και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι 11 επιβάτες του, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ-Δ/Ρ, μετά από επιθεώρησή του από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και του συνόλου των διαπιστωθέντων ελλείψεων, καθώς και της προσκόμισης βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Επίσης, μετά από επιθεώρηση που διενεργήθηκε στο Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ'' Ν.Π. 11710 από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων στο λιμένα Θεσσαλονίκης, του απαγορεύτηκε ο απόπλους από την οικεία Λιμενική Αρχή, μέχρι την αποκατάσταση του συνόλου των διαπιστωθέντων ελλείψεων και της προσκόμισης βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ