Skip to main content

Καθαρά Δευτέρα με Σαρακοστιανά στο Hyatt Regency Thessaloniki

Ο Απόστολος Αλτάνης και η ομάδα του στρώνει το Σαρακοστιανό τραπέζι στην καλύτερή του εκδοχή, στο ιδιαίτερο περιβάλλον του εστιατορίου Αμβροσία.

Το Hyatt Regency Thessaloniki γιορτάζει με ξεχωριστό στυλ τις Απόκριες και ετοιμάζει ένα πλούσιο σαρακοστιανό buffet για την ημέρα της Καθαρής Δευτέρας.

Ο Απόστολος Αλτάνης και η ομάδα του στρώνει το Σαρακοστιανό τραπέζι στην καλύτερή του εκδοχή, στο ιδιαίτερο περιβάλλον του εστιατορίου Αμβροσία.

Παραδοσιακή χειροποίητη λαγάνα, μύδια αχνιστά, παραδοσιακά ντολμαδάκια γιαλαντζί, σουπιές με σπανάκι, χταπόδι γιουβέτσι με τσίλι και μάραθο, καλαμαράκια και αλλά πολλά...

ΜΕΝΟΥ Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ - 19/02/18

Καλωσόρισμα

Παντζάροσαλάτα με σκόρδο, βαλσάμικο ξύδι και καρύδια
Χούμους με κρεμμύδι και λεμόνι
Ντίπ από ελιές Καλαμάτας, με κάπαρη, λεμόνι και θυμάρι
Φάβα παντρεμένη

Σαλάτες & Ορεκτικά

Ποικιλία από φρέσκα λαχανικά
Παραδοσιακή σκορδαλιά
Παραδοσιακά ντολμαδάκια γιαλαντζί με ρύζι και άνηθο
Βραστό κουνουπίδι με λαδολέμονο
Σαλάτα από βραστά κολοκυθάκια με νηστήσιμο τυρί και πέστο βασιλικού
Ταμπουλέ σαλάτα με γαρίδες και πλιγούρι
Ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών με λιαστή ντομάτα, ξύδι βαλσάμικο και ελαιόλαδο
Πατατοσαλάτα χωριάτικη με κρεμμυδάκι φρέσκο και ελιές
Σαρακοστιανή μελιτζανοσαλάτα με πιπεριές Φλωρίνης, μαϊντανό και ταχίνι
Ταραμοσαλάτα
Ρόκα με ψητά μανιτάρια και φρέσκο θυμάρι
Ψητές πιπεριές με ξύδι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Ποικιλία από τουρσί
Σαλάτα πιάζ με μαυρομάτικα φασόλια, κρεμμυδάκι και λεμόνι
Πολίτικη σαλάτα με λάχανο, καρότο, σέλερι και μπούκοβο

Παραδοσιακή λαγάνα
Ποικιλία από μικρά ψωμάκια, πολύσπορο, ολικής και καλαμποκίσιο
Πατατόπιτα
Ταχινοπιτάκια

Σαρακοστιανά φαγητά

Ζωντανή παρουσίαση
Μύδια σαγανάκι

Τηγανιτά καλαμαράκια
Χταπόδι γιουβέτσι με τσίλι και μάραθο
Σουπιές στιφάδο με πέρλες κρεμμυδιού
Παραδοσιακό πιλάφι θαλασσινών
Ιμάμ μπαϊλντί με κρεμμύδι καραμελωμένο και πιπεριά Φλωρίνης
Φασόλια γίγαντες φούρνου με ντομάτα και ρίγανη
Μεσογειακά λαχανικά με αρωματικά βότανα
Ψητές πατάτες με δενδρολίβανο
Ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας

Επιδόρπια

Ποικιλία από νηστήσιμα Ελληνικά γλυκά
Σιμιγδαλένιος χαλβάς
Φρέσκα φρούτα εποχής, καθαρισμένα και κομμένα
Μακεδονικός χαλβάς
Παραδοσιακή μηλόπιτα με κανέλλα σταφίδες και δαμάσκηνα
Μεθυσμένα

Τιμή ανα άτομο 39€

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: +30 2310 401295
Fax: +30 2310 401100
E-mail: dine.hrthessaloniki@hyatt.com
thessaloniki.regency.hyatt.com