Skip to main content

Καθαρισμός φρεατίων σε δύο επαρχιακές οδούς του Χορτιάτη

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου , ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη ερχόμενη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου επί της Επαρχιακής Οδού 2 και επί της Επαρχιακής Οδού 3 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων και τεχνικές εργασίες στην Επαρχιακή Οδό υπ’ αριθμ. 2 (Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη- κορυφής Κισσού) και στην Επαρχιακή Οδό υπ’αριθμ. 3 (Θεσσαλονίκης – Πυλαίας- Πανοράματος – Χορτιάτη) και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Κομνηνών αρ. 43 έως 56.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου , ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.