Skip to main content

Καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν οι υπόγειοι κάδοι στη Σίνδο (φωτο)

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Δέλτα καθάρισαν και απολύμαναν συνολικά πέντε υπόγειους κάδους που βρίσκονται στη Σίνδο.

Σε καθαρισμό και απολύμανση των υπόγειων κάδων στην κοινότητα της Σίνδου προχώρησε ο δήμος Δέλτα.

Συγκεκριμένα, συνεργεία της Διεύθυνσης καθαριότητας απολύμαναν συνολικά πέντε υπόγειους κάδους που βρίσκονται στο Συνεδριακό Κέντρο, έξω από τον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στο Πάρκο Μπόσκου.



«Οι υπόγειοι κάδοι είναι ένα ζωτικό στοιχείο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών καθώς συντελούν στην υγειονομική αναβάθμιση της περιοχής. Για τον λόγο αυτό έχουμε εκπονήσει πρόγραμμα συχνού καθαρισμού τους καθώς όπως διαπιστώσαμε ότι από το 2015 που τοποθετήθηκαν δεν έχουν καθαριστεί», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας  Γιώργος Κυριακίδης και τόνισε ότι «η υπηρεσία καθαριότητας συνεχίζει το έργο της για να παραμείνει καθαρός ο δήμος Δέλτα παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει ,με το μειωμένο προσωπικό που διαθέτει».

Ο αντιδήμαρχος ζήτησε από τους επιχειρηματίες εστίασης που σήμερα ανοίγουν τα καταστήματα τους να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και να πετάνε σκουπίδια και υπολείμματα μέσα σε κλειστές σακούλες απορριμμάτων.