Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
x

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ-ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ

Στο επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να καθαριστεί σχεδόν το σύνολο των ρεμάτων της Κασσάνδρας, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή

Συνεχίζονται οι εργασίες του Δήμου Κασσάνδρας για τον καθαρισμό των ρεμάτων με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους αλλά και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από την αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας της Κασσάνδρας, με τη στήριξη της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κασσάνδρας και της αντιδημαρχίας καθαριότητας.

Ως τώρα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των ρεμάτων της Σίβηρης, τα οποία αποτελούσαν εστία κινδύνου για την περιοχή και, σύμφωνα με τη συνεργασία μεταξύ αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής και της διοίκησης του Δήμου Κασσάνδρας, άμεσα θα ακολουθήσουν καθαρισμοί στα ρέματα της Ν. Φώκαιας και του Πευκοχωρίου.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να καθαριστεί σχεδόν το σύνολο των ρεμάτων της Κασσάνδρας, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή που τονίζει:

«Η αντιπλημμυρική προστασία και η ασφάλεια των πολιτών, αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο της Δημοτικής αρχής Κασσάνδρας καθώς η κλιματική αλλαγή εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για το φυσικό περιβάλλον και η πλέον αξιόπιστη λύση είναι η πρόληψη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ