Skip to main content

Καθημερινό φαινόμενο ληστείες και επιθέσεις

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η μικροεγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη, με τα κρούσματα επιθέσεων στο δρόμο να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.
Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η μικροεγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη, με τα κρούσματα επιθέσεων στο δρόμο να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Τις πρωινές ώρες σήμερα 38χρονος δέχθηκε επίθεση από άγνωστο, ο οποίος με τη χρήση σωματικής βίας του απέσπασε ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγος σε νοσοκομείο της πόλης.

Εν τω μεταξύ χθες άγνωστοι εισέβαλαν στον αύλειο χώρο υποκαταστήματος εταιρείας τροφίμων στην Ευκαρπία και όπως κατήγγειλε η 50χρονη υπάλληλο Καταγγέλθηκε χθες (4-8-2010), στο Τ.Α. Πολίχνης-Ευκαρπίας, από 50χρονη ημεδαπή, οι δράστες αφαίρεσαν σωλήνες χαλκού, δώδεκα (12) μοτέρ και όλα τα υπέργεια καλώδια από τους υποσταθμούς  μεγάλης συνολικής χρηματικής αξίας.

Επίθεση μέσα στο σπίτι της κατήγγειλε ότι δέχθηκε μια 38χρονη, από άγνωστο που εισέβαλε στο διαμέρισμά της στη Σταυρούπολη. Όπως κατήγγειλε το θύμα, ο δράστης όταν την είδα μέσα στο σπίτι, τη χτύπησε στο πρόσωπο και την άφησε αναίσθητη. Στη συνέχεια, η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι μετέβη σε νοσοκομείο της πόλης, όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. Η 38χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αν ο δράστης αφαίρεσε κάτι από την οικία της.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 45χρονος χθες το απόγευμα στην περιοχή της Άνω Πόλης, καθώς είχε διαρρήξει αυτοκίνητο απ΄ όπου αφαίρεσε 49 ζευγάρια γυαλιά ηλίου.