Skip to main content

Καθυστερήσεις σε τρένα και προαστιακό λόγω στάσης εργασίας

Στάση εργασίας τη μνήμη των συναδέλφων τους και του συμπολίτη, οι οποίοι χάθηκαν πριν από έναν χρόνο στο τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο.

Καθυστερήσεις σε δρομολόγια του προαστιακού και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα υπάρξουν σήμερα λόγω δίωρης στάσης εργασίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ).

Τη στάση εργασίας έχει εξαγγείλει η ΠΕΠΕ στη μνήμη των συναδέλφων τους και του συμπολίτη, οι οποίοι χάθηκαν πριν από έναν χρόνο στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο Άδενδρο. Θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 13:00. Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα εξής δρομολόγια: - Η αμαξοστοιχία του προαστιακού 1596, που εκτελεί το δρομολόγιο Λάρισα-Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει στον ΣΣ Κατερίνης και θα αναχωρήσει μετά τη λήξη της στάσης εργασίας. - Η αμαξοστοιχία 84, που εκτελεί το δρομολόγιο Φλώρινα-Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει στον ΣΣ Πλατύ και θα αναχωρήσει μετά τη λήξη της στάσης εργασίας. - Η αμαξοστοιχία 83 θα αναχωρήσει μετά τη λήξη της στάσης εργασίας, στις 13:00. - Η αμαξοστοιχία 50, που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει στο Πλατύ έως τη λήξη της στάσης εργασίας.