Skip to main content

Καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω της νέας χιονοεπέλασης

Πτήση της Ryanair από Πάφο παρέκλινε της πορείας της και προσγειώθηκε στην Αθήνα, λόγω εργασιών αποχιονισμού στους τροχόδρομους

Με καθυστερήσεις πραγματοποιούνται οι αφίξεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω της νέας επέλασης του χιονιά στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, πρωινή πτήση της Skyexpress από Σκύρο για Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε, πιθανώς λόγω της χαμηλής νέφωσης, ενώ πτήση της Ryanair από Πάφο παρέκκλινε της πορείας της και προσγειώθηκε στην Αθήνα, λόγω εργασιών αποχιονισμού στους τροχόδρομους. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πτήση απογειώθηκε εκ νέου για Θεσσαλονίκη και αναμένεται να μην υπάρξει πρόβλημα με την προσγείωσή της.

Καθυστερήσεις σημειώνονται σε πτήσεις της Ολυμπιακής από Σάμο και Αθήνα, και της Aeroflot από Μόσχα, ενώ με καθυστερήσεις αφίχθησαν οι πτήσεις: της Olympic Air από Αθήνα (15 λεπτά), της Skyexpress από Σάμο (45 λεπτά) και της Wizz Air από Βουδαπέστη (35 λεπτά).

Σύμφωνα με τον Γ. Παπάζογλου, PR Manager της Fraport Greece, κάποιες από τις καθυστερήσεις οφείλονται σε επιχειρησιακά προβλήματα των εκάστοτε αεροπορικών.

Η εταιρεία συστήνει στους επιβάτες να ενημερώνονται για τον προγραμματισμό των πτήσεων είτε επικοινωνώντας με την αεροπορική τους εταιρεία ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, είτε από την επίσημη ιστοσελίδα του Αεροδρομίου www.skg-airport.gr.

Διαβάστε ακόμη: Τι συστήνει η Fraport στους επιβάτες για τις πτήσεις μέσω «Μακεδονία»