Skip to main content

Κάτι τρέχει με τον Αμπρέου

Επέκταση της συνεργασίας του Άρη με τον Κούπερ. Επανέρχονται δυο για ΠΑΟΚ με Καβάλα. Εκτός αποστολής ο Ντιέ με Παναθηναϊκό

Πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Κλεάνθης Βικελίδης βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Αμπρέου. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, όπως όλα δείχνουν, λύνει κοινή συναινέση το μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την κιτρινόμαυρη διοίκηση, μιας και θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Οι λόγοι του επικείμενου διαζυγίου θα αναλυθούν από την στιγμή που θα δημοσιοποιηθεί και επίσημα το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.


Ο «Λόκο» έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. Ο Έκτορ Κούπερ δεν μπορεί, επίσης, να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κάρλος Αράνο και στους τραυματίες Νάτσο Γκαρσία, Βασίλη Ρόβα και Βαλεντίν Ρομπέρζ. 

 

Επέκταση της συνεργασίας με τον Έκτορ Κούπερ

 

Οι διοικούντες του Άρη βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο των συζητήσεων με τον 54χρονο προπονητή της ομάδας με αντικείμενο την επέκταση της συνεργασίας τους. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κρατήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πέραν της τρέχουσας περιόδου τον Αργεντινό στο Κλεάνθης Βικελίδης και του πρότειναν επέκταση για 1 ακόμα χρόνο, με απολαβές που εγγίζουν το 1 εκ. ευρώ. Ο Κούπερ από την πλευρά του είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που βρήκε στη Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση που αφορά στην ανανέωση της συνεργασίας. 

 

Εκτός ο Ντιέ μέσα ο Ντίκα


Η επιλογή του Σάββα Κωφίδη να αφήσει εκτός του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τον  Σερζ Ντιε δείχνει την διάθεση του Έλληνα προπονητή απέναντι σε θέματα πειθαρχίας και συμπεριφοράς. Ο έτερος πρωταγωνιστής του .. καβγά στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Νικουλάε Ντίκα, μετέχει κανονικά στην αποστολή.
Ο αγώνας κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα έχει πέρα από τη νίκη, ένα ακόμα σημαντικό κίνητρο για τους παίκτες του «Γηραιού», καθώς, εφόσον η ομάδα σκοράρει, θα είναι το γκολ νούμερο 2.000 στην μεγάλη κατηγορία και όποιος το πετύχει θα γραφτεί στην ιστορία του συλλόγου.

 

Επιστρέφουν δυο στην 11άδα για ΠΑΟΚ

 

Με δυο πολύτιμες προσθήκες στην βασική ομάδα θα παραταχτεί απέναντι στην Καβάλα ο ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντο Σάντος έχει ετοιμοπόλεμους τους Γκαρσία, Σορλέν και προσανατολίζεται να τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Θανάση Παπάζογλου, απουσία τόσο του Μουσλίμοβιτς όσο και του Φιλομένο. Στο απουσιολόγιο του Πορτογάλου βρίσκονται παράλληλα οι Φωτάκης, Κρέσιτς.


Τ. Πακλατζής