Skip to main content

Κάτοικοι Άνω Πόλης για την παρέμβαση της ΕΛΑΣ: «Επιτέλους, κοιμηθήκαμε...»

Οι κάτοικοι της Άνω Πόλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία της αστυνομίας χθες από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία.

«Βρήκαμε την ησυχία μας»... αυτή η φράση ακουγόταν σήμερα το πρωί από τα χείλη των κατοίκων στην πλατεία Καλλιθέας, στην Άνω Πόλη, μετά τη χθεσινή παρέμβαση της αστυνομίας, η παρουσία της οποίας απέτρεψε το περασμένο βράδυ τη συνάθροιση δεκάδων νεαρών ατόμων, την οχλαγωγία που προκαλούσαν, τους βανδαλισμούς αλλά και τους σωρούς από σκουπίδια.

Διαβάστε: Παρέμβαση ΕΛΑΣ στην Άνω Πόλη μετά τις καταγγελίες για οχλαγωγία και βανδαλισμούς

Μιλώντας στη Voria.gr οι κάτοικοι της Άνω Πόλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία της αστυνομίας χθες από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία. «Επιτέλους, κοιμηθήκαμε...», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Οι αστυνομικοί αναπτύχθηκαν περιμετρικά και εντός της πλατείας, σχηματίζοντας έναν κλοιό περιφρούρησης για την αποτροπή μιας ακόμη βραδινής συγκέντρωσης.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, «η παρουσία των δυνάμεων της αστυνομίας λειτούργησε αποτρεπτικά και βοήθησε τους ίδιους να μπορέσουν να κοιμηθούν ήρεμα και με ασφάλεια, μετά από πολλές νύχτες».

«Ελπίζουμε ότι η χθεσινή ήρεμη νύχτα δεν θα είναι μια παρένθεση και η ζωή μας θα επιστρέψει στην κανονικότητα», δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Σήμερα από το πρωί συνέχεια καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης καθαρίζουν την πλατεία η οποία θα πλυθεί και με το ειδικό πιεστικό όχημα. Ανάλογη παρέμβαση από τη δημοτική αρχή πραγματοποιήθηκε και χθες.