Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΙΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησαν σε καταγγελία κατά του Μάριου Σιαμπάνη και της ΠΑΕ Άρης για το γεγονός πως δεν ενημέρωσε ο τερματοφύλακας τις αρχές

Kαταγγελία κατά του Μάριου Σιαμπάνη και της ΠΑΕ Άρης, αλλά και αίτημα διερεύνησης για την εμπλοκή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην υπόθεση, κατέθεσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι ασπρόμαυροι προχώρησαν στην πρώτη καταγγελία τους προς τις αρμόδιες αρχές για τη φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας, επαναλαμβάνοντας πως θα ακολουθήσουν κι άλλες καταγγελίες «εις βάρος όλων όσοι προσπάθησαν να μας εμπλέξουν στην πλεκτάνη χειραγώγησης αγώνα», όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Τετάρτης οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησαν σε καταγγελία κατά του Μάριου Σιαμπάνη και της ΠΑΕ Άρης, για το γεγονός πως ο Έλληνας τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων δεν ενημέρωσε τις αρχές εντός 48 ωρών, όπως προβλέπει ο κανονισμός, για τη φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας πριν από την αναμέτρηση Άρης-ΠΑΟΚ.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά κατέθεσαν, όπως διαρρέεται, αίτημα διερεύνησης για το πώς πληροφορίες της συγκεκριμένης υπόθεσης περιήλθαν σε γνώση της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πριν καταγγελθούν επίσημα στις αρχές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ