Skip to main content

Κατοχύρωση έργων από την εταιρία Ευρωσύμβουλοι ΑΕ

Η εταιρία ανακοίνωσε την ανάληψη δύο έργων. Τη συντήρηση και διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία θεματικού πάρκου στο Βόλο.
Σε κοινοπραξία συμβούλων με επικεφαλής την Ευρωσύμβουλοι Α.Ε., κατακυρώθηκε έργο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του υπουργείου Πολιτισμού, μετά από διεθνή διαγωνισμό, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας στο ΧΑ.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 453.750 ευρώ άνευ ΦΠΑ και αφορά στην παροχή χρηματοοικονομικών, τεχνικών και νομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη χρηματοδότηση, κατασκευή, διαχείριση και συντήρηση 11 κλειστών γυμναστηρίων και 13 κολυμβητηρίων, σε διάφορους Δήμους στην Ελλάδα, μέσω των Συμπράξεων Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα.

Όπως αναφέρεται, τα υπόλοιπα μέλη της κοινοπραξίας είναι η ΑΔΚ Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε., Νομικό γραφείο Αλέξανδρου Λυκουρέζου και Δέκαθλον Α.Ε.

Ακόμα στο κείμενο της ανακοίνωσης τονίζεται και η ανάληψη ενός ακόμα έργου από την εταιρία, προϋπολογισμού 113.572 ευρώ άνευ Φ.Π.Α.Το έργο αφορά στην παροχή χρηματοοικονομικών και τεχνικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για την κατασκευή, διαμόρφωση και λειτουργία ενός θεματικού και ψυχαγωγικού πάρκου στην πόλη του Βόλου, με θέμα την Αργοναυτική εκστρατεία, μετά από σχετικό διαγωνισμό του Δήμου Βόλου.

Ειδικότερα, σημειώνεται ότι  το θεματικό πάρκο της "ΑΡΓΟΥΣ", στοχεύει στην περαιτέρω τουριστική ανάδειξη και αξιοποίηση της περιοχής, ενώ θα περιλαμβάνει μουσείο Αργοναυτικής εκστρατείας, νεώσοικο όπου θα φυλάσσεται το ανακατασκευασμένο πλοίο της "Αργούς", ειδικά κατασκευασμένη αίθουσα εικονικής πραγματικότητας και ψυχαγωγικό πάρκο.