Skip to main content

Κατρίνης: Η πόλωση εξυπηρετεί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι πολίτες θέλουν λύσεις

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να κάνει βουτιά στο παρελθόν, έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό λαό και θα προτείνει λύσεις

Στη δευτερολογία του στη Βουλή , ο Μιχάλης Κατρίνης, επικεφαλής της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επέκρινε έντονα τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον Αλέξη Τσίπρα για άγονη και τοξική αντιπαράθεση που βρίσκεται μακριά από τα προβλήματα των πολιτών.

«Μπορεί να εξυπηρετεί τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ η πόλωση, αλλά οι πολίτες θέλουν λύσεις κι απαντήσεις στα προβλήματά τους», είπε ο κ. Κατρίνης, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα συμπράξει σε μια τέτοια αντιπαράθεση.

Ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , επεσήμανε ότι κλονίζεται η αυτοπεποίθηση του κ. Μητσοτάκη μπροστά στα προβλήματα, ενώ σήκωσε το γάντι κι απάντησε έντονα στον Αλέξη Τσίπρα για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν είδα ειλικρινή αυτοκριτική, κ. Τσίπρα, για τα χρόνια που κάνατε μονομέτωπο εναντίον μας, τα χρόνια της κρίσης. Για τον κανιβαλισμό σας να εξοντώσετε το ΠΑΣΟΚ, ούτε για τις επιλογές σας για να κυβερνήσετε».

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να κάνει βουτιά στο παρελθόν, έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό λαό και θα προτείνει λύσεις για τα προβλήματα και το μέλλον της χώρας.