Skip to main content

Κατσαμπής: Δείξαμε σήμερα ποιος πραγματικά είναι ο Ηρακλής

«Μακάρι αυτή η εμφάνιση να αποτελέσει το restart για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός του «Γηραιού».

Την ικανοποίησή του για την εικόνα που έδειξε ο Ηρακλής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε μετά τη νίκη ο Τάσος Κατσαμπής ευχόμενος αυτή η εμφάνιση να αποτελέσει το restart του «Γηραιού» ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League.

Χαρακτηριστικά, ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κυανολεύκων» ανέφερε:

«Αγωνιστήκαμε απένανι σε μία δυνατή ομάδα της Super League, με έναν εξαιρετικό προπονητή και την κοιτάξαμε στα μάτια. Δείξαμε ποιος πραγματικά είναι ο Ηρακλής, αφήνοντας πίσω μας την τραγική εικόνα, που δείχνουμε στη Football League και αυτό μας δίνει χαρά και ικανοποίηση, ανεξαρτήτως από το αν δεν ήρθε η πρόκριση.

Η νίκη και η εμφάνιση αυτή ήρθε με αρκετά παιδιά, που ήταν παροπλισμένα, χωρίς παιχνίδι και αυτό με ικανοποιεί ιδιαιτέρως.

Μακάρι αυτή η εμφάνιση να αποτελέσει το restart της ομάδας, την αφετηρία για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ώστε να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Από τη μεριά του, ο κόουτς των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης δήλωσε:

«Ο Ηρακλής, σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν αγωνίζεται, σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται αγωνιστικά, παραμένει μία μεγάλη ομάδα. Και μάλιστα, διαθέτει εξαιρετικά ποιοτικό υλικό και αυτό το απέδειξε σε αυτό το παιχνίδι.

Δεν ήμασταν καλοί και ο Ηρακλής επικράτησε δίκαια, καθώς διαθέτει μεγάλες δυνατότητες και εμπειρία».