Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΚΑΤΣΑΡΗΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΟΚ): ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ

«Ξέρουμε ότι δεν χρειάζεται να τον ενοχλούμε, αυτός θα μας ενοχλεί», δήλωσε για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ο επικεφαλής του «ασπρόμαυρου» ΑΣ.

Την εκλογή του Κωνσταντίνου Ζέρβα στη δημαρχεία Θεσσαλονίκης σχολίασε ο Θανάσης Κατσάρης κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως χθες πραγματοποιήθηκε η ΓΣ του «ασπρόμαυρου» ΑΣ κατά την οποία τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ερασιτέχνη με τον πρόεδρο αυτού να τονίζει τη σημασία της εκλογής του κ. Ζέρβα στον κεντρικό δήμο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

«Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Grand Hotel Palace, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουνίου, κατά την οποία:

1) Εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ ο Ισολογισμός-Απολογισμός του οικονομικού έτους 2018 (χρήση 01.01.2018-31.12/2018)

2) Εγκρίθηκαν ο Διοικητικός Απολογισμός και τα πεπραγμένα

3) Εγκρίθηκε η Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, Αθανάσιος Κατσαρής, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Στην εισαγωγή του δήλωσε: «Επιτέλους έχουμε δικό μας δήμαρχο. Τον θέλουμε δήμαρχο της πόλης μας, αλλά παράλληλα να ικανοποιεί τα θέματα του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι δεν χρειάζεται να τον ενοχλούμε, αυτός θα μας ενοχλεί. Γνωρίζει καλά τα θέματα και θα τα προχωράει πιο γρήγορα από εμάς. Όπως για παράδειγμα το θέμα του γηπέδου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι από τις ευτυχέστερες Γενικές Συνελεύσεις λόγω της κατάκτησης του νταμπλ από το ποδοσφαιρικό τμήμα, που αποτελεί τη ναυαρχίδα του Συλλόγου μας».

Στη συνέχεια, ο λόγος πέρασε στους εφόρους των τμημάτων του Α.Σ. ΠΑΟΚ, οι οποίοι έκαναν τη δική τους αποτίμηση της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή στον τέως Πρόεδρο του Α.Σ ΠΑΟΚ, Δημοσθένη Φυντανίδη.

Το παρών έδωσε στη Γενική Συνέλευση και ο νεοεκλεγής δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επίλεκτο μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στο τελευταίο μέρος της Συνέλευσης τον λόγο πήραν μέλη του Συλλόγου, κάνοντας ο καθένας τις προτάσεις και τις τοποθετήσεις του.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος η Συνέλευση έληξε, ενώ προτάθηκε συνάντηση μελών του Συλλόγου όσον αφορά τα θέματα του αντρικού τμήματος μπάσκετ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ