Skip to main content

Κάτσε: Δεν θα αφήσω ποτέ την Εθνική Αλβανίας, είναι το υπόβαθρό μου

Στην εθνική έρχομαι πάντα με μεγάλη προθυμία και δεν επιθυμώ καμία αποχώρηση, ξεκαθάρισε ο 23χρονος μέσος της Βικτόρια Πλζεν.

Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του από την Εθνική Ομάδα της Αλβανίας έβαλε ο ποδοσφαιριστής της Βικτόρια Πλζεν (αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ), Έργκους Κάτσε.

O 23χρονος μέσος προχώρησε σε διάψευση των φημών που τον έφεραν να διαφωνεί με τον ομοσπονδιακό προπονητή των αετών, Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής έγραψε στο facebook:
 
«Γεια σε όλους τους οπαδούς μου…

Θέλω να διαψεύσω τα δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ, για την αποχώρησή μου από την εθνική Αλβανίας εξαιτίας διαφωνίας με τον κύριο Ντε Μπιάζι.

Αυτή η είδηση δεν είναι αλήθεια! Δεν θα αφήσω ποτέ την εθνική Αλβανίας για κανένα λόγο. Στην εθνική έρχομαι πάντα με μεγάλη προθυμία και δεν επιθυμώ καμία αποχώρηση.

Για την εθνική μας ομάδα θα καθίσω και στον πάγκο, και στην εξέδρα, αλλά και στην βασική ενδεκάδα, οι επιλογές του προπονητή μας θα είναι πάντα σεβαστές.

Η Αλβανία είναι το υπόβαθρό μου, είναι η πατρίδα μου, παρά το ότι μεγάλωσα σε άλλο κράτος, δεν έχω αρνηθεί ποτέ την πατρίδα μου και είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας.

Μην δίνεται έμφαση σε «ψευδές ειδήσεις» και αναλήθειες. Εγώ ο Έργκους Κάτσε, είμαι χαρούμενος σε κάθε στιγμή, όταν το έθνος μου κερδίζει ανεξάρτητα από το αν είμαι στον πάγκο, στις κερκίδες ή στην αρχική ενδεκάδα.

Με σεβασμό Έργκους Κάτσε».