Skip to main content

Κατσέλη: Υπαρκτό το πρόβλημα της ρευστότητας στην αγορά

Συνάντηση της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.
Την αύξηση των δράσεων για την αναθέρμανση της οικονομίας και η παραγωγική αναδιάρθρωση του τόπου, με παράλληλη ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων συζήτησε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, κ. Πλούταρχο Σακελλάρη.

«Ελπίζουμε ότι στο μέλλον η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων θα στηρίξει ακόμη πιο ενεργά πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με τις αστικές αναπλάσεις, με τα λιμάνια και την ακτοπλοΐα», είπε η υπουργός μετά τη συνάντηση και σημείωσε «πολύ σύντομα θα έχουμε να ανακοινώσουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα».

Ερωτώμενη η κα Κατσέλη από δημοσιογράφους σχετικά με το ζήτημα της ρευστότητας στην αγορά, είπε «την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις της νέα πολιτικής της κυβέρνησης για αυτό το θέμα. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα είναι υπαρκτό και θα πρέπει να το λύσου%C