Skip to main content

Κατσουράνης: Στο 50-50 οι πιθανότητες νίκης για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

«Γενικότερα φέτος ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έχει κινηθεί σε χαμηλά στάνταρ», δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης

Για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Κώστας Κατσουράνης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος των δύο Δικεφάλων για:

το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Είναι ένα κλασικό ντέρμπι. Για μένα δεν υπάρχει κανένα φαβορί. Θεωρώ πως οι πιθανότητες για το αποτέλεσμα είναι 50-50. Από την μια η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση κι έχει καλή ψυχολογία».

τον φετινό ΠΑΟΚ αλλά και την ΑΕΚ: «Γενικότερα φέτος ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έχει κινηθεί σε χαμηλά στάνταρ, προσπαθώντας τώρα να βρει τον δρόμο της με τον καινούργιο προπονητή».

την πρόκριση της Μπαρτσελόνα: «Πραγματικά δεν το πίστευα, δεν συμβαίνει συνέχεια αυτό που έγινε χθες, όμως μια από τις ομάδες (είπε και για Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης) που μπορεί να το κάνει είναι η Μπαρτσελόνα».

την διαιτησία στο «Καμπ Νου»: «Σε ένα παιχνίδι που λήγει 6-1 δεν νομίζω ότι μπορούμε να σταθούμε στις διαιτητικές αποφάσεις».

το έργο του στη Παναχαϊκή: «Βήμα βήμα προχωράμε και θα δούμε τι θα γίνει».