Skip to main content

Καβάλα: Νέο τροχαίο με μετανάστες - Δύο τραυματίες

Όχημα που χρησιμοποιούνταν για διακίνηση 11 μεταναστών εξετράπη στην επαρχιακή οδό Ελευθερούπολης – Νέας Περάμου στην Καβάλα.

Ένα ακόμα τροχαίο με την εμπλοκή ΙΧ αυτοκινήτου που οδηγούσε διακινητής και στο οποίο επέβαιναν μετανάστες σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα. 

Συγκεκριμένα, το όχημα που χρησιμοποιούνταν για διακίνηση 11 μεταναστών εξετράπη στην επαρχιακή οδό Ελευθερούπολης – Νέας Περάμου στην Καβάλα, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Είχε προηγθεί σήμα της αστυνομίας για ακινητοποίηση του ΙΧ αλλά ο Γεωργιανός διακινητής που οδηγούσε αγνόησε τη σύσταση και διέφυγε. Εντοπίστηκε από την αστυνομία μετά το τροχαίο περίπου στις 17.00.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική η οποία με δύο οχήματα και πέντε άτομα έσβησε την πυρκαγιά. Από το συμβάν τραυματίστηκαν ελαφρά δύο διακινούμενοι, μάλλον πακιστανικής εθνικότητας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

Το τροχαίο αποτελεί ένα από τα πολλά στα οποία εμπλέκονται διακινητές. Υπενθυμίζεται μάλιστα πως χθες στην περιοχή της Καβάλας βρήκαν τραγικό θάνατο 11 μετανάστες που μεταφέρονταν σε ένα ΙΧ που συγκρούστηκε μετωπικά με νταλικά και πήρε φωτιά (δείτε εδώ).

 

φωτογραφία αρχείου