Skip to main content

Καβάλα: Εκδήλωση του ΚΕΑΣΜ για εξωτερική πολιτική και δημόσια ασφάλεια

Πώς η Δημοκρατία και η ανάπτυξη συνδέονται με την σταθερή εξωτερική πολιτική και την ισχυρή δημόσια ασφάλεια, που σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών

Εκδήλωση με θέμα «Εξωτερική Πολιτική και Δημόσια Ασφάλεια: Πυλώνες Δημοκρατίας και Ανάπτυξης» θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών «Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης» τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, στις 19:00, στην Καβάλα, στο ξενοδοχείο «Galaxy».

Ομιλητές θα είναι ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, θα αναφερθεί σε θέματα Δικαιοσύνης και Θεσμών, ενώ σε σχέση με τη δημόσια ασφάλεια, ο Τομεάρχης Άμυνας, π. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Α' Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας. 

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β' Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, μέσα από την διπλωματική του εμπειρία και τη θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο θα αναλύσει ποια είναι και πώς επιτυγχάνεται μία πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική και ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, με την εμπειρία του από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα μεταφέρει τις δικές του απόψεις και προτάσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Χαζηεμμανουήλ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕ.ΑΣ.Μ. κ. Γιάννης Παπαγεωργίου.

Μέσα από την συγκεκριμένη εκδήλωση, το ΚΕ.ΑΣ.Μ., στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου, θα επιχειρήσει να αναλύσει το πώς η Δημοκρατία και η ανάπτυξη συνδέονται με την σταθερή εξωτερική πολιτική και την ισχυρή δημόσια ασφάλεια, που σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών.

Φωτογραφία αρχείου